Jag missade Iron Maiden

juli 17, 2008 at 10:29 f m (Kultur: Ljudlig) (, )

Det är hårt att erkänna men jag missade Iron Maidens spelning på Stadion igår. Biljetterna sålde slut på nolltid och mitt intresse för att betala svartabörs-priser är oerhört lågt.

Men en sak slog mig när jag såg spellistan:

Varför i helvete spelar man, på en turné som är tänkt att omfatta de klassiska åren från Piece of Mind och frammåt… en turné som följer efter turnén där man spelade låtar från de klassika åren från Iron Maiden fram till Number of the Beast, tre låtar från just Number of the Beast?

Har Maiden ens själva förstått sitt koncept?

Visst, jag älskar Hallowed be Thy Name, det är en av deras bästa låtar… men om jag vill höra den eller Run to the Hills kan jag gå på vilken jävla maidenkonsert som helst. Bara efterblivna tycker att det är ett måste på en turne som omfattar Piece of Mind, Powerslave, Somewhere in Time, Sevent Son of a Seventh Son, No Prayer for the Dying (som inga låtar spelades från) och av oklar anledning Fear of the Dark.

Fan… jag skulle utan problem kunna ersätta de tre låtarna från Number och titellåten Iron Maiden med fyra låtar från de egentliga fokusalbumen som vore bättre och roligare att höra live.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: