En olycka kommer sällan ensam

oktober 2, 2008 at 11:48 f m (Hälsoläge, Störningar, Ursäkter)

Inte nog med att min dator dog. På företagskickoffen för en vecka sedan skulle vi ha sån däringa curling. Jag är helt för den sortens curling som innebär att någon ser till att mitt liv går smidigare och bättre, men det är aldrig den det gäller, det här var sorten på is.

Is är halt.

Is är hårt.

Jag lyckades, klumpig som jag är, landa så illa att jag spräckte ett revben. I en vecka gjorde det väldigt ont och jag insåg att jag inte kommer att kunna träna på ett tag. Igår kväll började det gör riktigt ont och jag tvingades inse att jag inte kommer kunna ta djupa andetag på ett tag.

Så jag sitter hemma, utan min dator, och ser på Stargate: SG1helt utknarkad på en sjuk dos alvedon. När jag kan gå längre sträckor igen vill jag gå till webhallen i Sumpan och hämta nya datorkomponenter. Nu åker den gamla skiten ut och ny, förhoppningsvis felfri skit åker in.

Kanske ska jag bota min tinnitus med självsuggestion också. Eller så botar jag min sjävlbedrägelse med black metal, Nachtmystiums ”Assassins, Black Meddle Part 1” är rikigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: