Otippat, spännande och kanske lite farligt.

november 5, 2008 at 5:38 f m (Mediakommentar, Politik) (, , )

Jag hade nog aldrig trott att USA skulle ta sitt förnuft till fånga och välja en svart, liberal och demokrat till president. Det ger ju en faktiskt lite hopp om att det kanske finns en motrörelse mot den vämjeliga kristna rasisthöger som i mångt och mycket tycks styra landet i väster.

Så nu är det en ny tid och en ny giv. Med början nästa år ska vi få se hur detta ödesval påverkar USA:s ställning i omvärden. Vi får se om det var rätt att hoppas på förändring eller om President Barack Obama bara blir ytterligare en i raden amerikanska presidenter som fortsätter att köra mellanöstern och resten av världen i botten.

Om inte något nutjob lyckas komma åt honom. Det har redan varit två uttalade mordhot från rasisttossingar. Barack Obama kan vara den första amerikanska president som dör innan han tillträder. Vilket skulle tända en gnista… oh boy, oh boy… Om ni tyckte att Los Angeles-upploppen efter Rodney King-misshandeln var något att komma med så kommer ni att få se ett kaos utan dess like. Just nu är USA:s svarta befolkning extatiskt lyckliga, ingen av dem hade nog någonsin vågat hoppas på att se en svart president under sin livstid. (Befolkningens, inte presidentens) Ta bort det från dem och se vad som händer, vore det jag skulle jag gå ut med vapen i hand och lyncha några vitingar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: