Goda nyheter både för nördar och andra

november 6, 2008 at 10:45 f m (Död, Kultur: Skriven) ()

En av mina stora sorger för närvarande är att min favoritförfattare Terry Pratchett diagnostiserats med ”Early Onset Alzheimers”, vilket visserligen inte påverkar mig i mitt direkta dagliga liv men ändå känns lite tråkigt. Alla ska dö någon gång, men när det är en författare vars varje bok du ser fram emot med spänning och upprymdhet så känns det som om det vore trevligt om det skedde en bit längre fram i tiden.

Men nu testas ett nytt mirakelmedel, hoppas bara Terrys Alzheimer håller sig i schack länge nog för att läkemedlet skall kunna testas klart, och att det verkligen fungerar så klart.

På tal om författare på fallrepet. Michael Crichton blev bara 66 år, cancer så klart… En stor förlust för älskarna av pseudovetenskapliga populärromaner. Men Dan Browne finns ju kvar.

Fan… det mänskliga livet är kackigt. Det finns så många märkliga sjukdomar och eländen som kan ta kål på oss och varje gång vi löser en gåta slipper något annat ut. Och i slutändan kan ändå ingen hindra åldrandet eller det faktum att du kan dö när du halkar i duschen och bryter nacken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: