Skärpning mammor!

januari 2, 2009 at 6:57 e m (Mediakommentar) (, , , )

Nu har det här Facebooktramset pågått länge nog. Nu får ni fan ta och snyta er och bete er som om ni verkligen var vuxna nog att ha barn, för vid sexton års ålder bör de flesta ha lärt sig den enkla regeln att om någon annan betalar så är det den personen som sätter reglerna.

Det är en regel ni förmodligen försöker tuta i era egna ungjävlar så fort de är gamla nog att förstå vad ni säger, annars har ni ett helvete därhemma.

Om nu Facebook har en policy där man säger att man inte vill ha bilder på bröstvårtor, och väljer att i det sammanhanget även ta bort ammningsbilder med bröstvårtor, så är det Facebooks perogativ. Gillar ni inte det är ert alternativ att säga upp ert Facebook-konto. Ert alternativ är inte att komma med helt ofattbart korkade uttalanden som ”Fotbollsfrun” Malin Wollins

Att Facebook går in och tar bort amningsbilder när det finns barnporr och annat att prioritera säger allt och lite till.

Att Malin över huvud taget skriver något så korkat säger allt och lite till. Facebook innehåller ingen barnporr, de har en policy emot barnporr, Facebook är inte ansvariga för Internet. Okej… ska vi behöva ta det där en gång till, långsammare?

Facebook … och … Internet … är … INTE … samma … sak.

Saker … du … hittar … på … Internet … behöver … du … inte … nödvändigtvis … hitta … på … Facebook.

Det vore som om jag klandrade Facebook för att Malin har en blogg där hon skriver korkade saker. När alla vet att det är Aftonbladet och Wendela som skall bannas för just det problemet.

Kan inte en sån här enkel grej gå in i huvuden på lattemamfian så kanske vi behöver se över skolsystemet.

Det allra värsta är den här jävla ”Det finns inget vackrare än en ammande mamma”-attityden. Men ta era jävla ammningsbilder och kör upp skiten på Facebook då, det är ingen som hindrar er… bara ni inte har bröstvårtan i bild och den går enkelt att dölja genom att hala upp unghelvetet framför den när ni knäpper kortet.

Visst, man kan tycka att det är löjligt och nymoralistiskt av Facebook att inte vilja ha bröstvårtebilder, men lattemamfians ryggradsreaktion på det hela är trotsåldersmässig och borde vara orsak för djup skam.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: