Ibland är man bara inte inspirerad

februari 7, 2009 at 6:25 e m (fildelning) (, )

Ibland går det fenomenalt segt att skriva.

Då är det skönt att någon annan skriver något man kan stå för. Läs Isobel Hadley-Kamptz senaste ledare i Expressen. Jag tänker osökt på ett citat ur en dokumentär jag såg på TV8 idag: ”Globalisering är socialism för de rikaste och liberalism  för de fattigaste.” Är du rik och redan priviligerad skall regler, strafftullar och viten ställas upp av staten för att skydda din rikedom. Är du fattig skall inget reglera din värld annat än marknadens krafter.

Jag har dessutom noterat att Spotify tappat sjukt många låtar, vilket är grovt deprimerande. Enligt den knapphändiga information som finns så gäller att det är skivbolag vars artister inte haft sina avtal trimmade för den digitala tidsåldern som dragit sig ur och att de förhoppningsvis skall komma tillbaka.

Vore jag PR-ansvarig på Spotify skulle jag se till att dra in åtminstonde ett nytt band i veckan och slå på trumman för att de kommit tillbaka. Som det nu är känns det som om skivindustrin valt att låta Spotify dö sotdöden.

Annonser

2 kommentarer

 1. joebuck said,

  Det har ju kommit mängder med nya band till Spotify under veckan. Se min blogg där jag väljer och vrakar bland allt nytt som läggs upp och publicerar ett urval som klickbara albumbilder. http://spotinews.wordpress.com/

  • aberg said,

   Jag skall definitivt hålla ett öga på din blogg.
   Tackar för tipset.
   Hoppas Spotify snabbt kommer tillbaka i toppform, de är och förblir den bästa nya mediadistributionen jag sett på länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: