Någon släppte in Guillou…

april 7, 2009 at 6:42 e m (fildelning)

i debatten igen. Som vanligt blir man kvar trött och med undran var han fick luft ifrån. Översittarmässigt klumpar han ihop alla sina kritiker i en för honom hanterbar massa och låtsas som om ingen annan än hans egen åsikt spelar någon roll.

Han gör sig till uttolkare för sanningen och vägrar konsekvent att se möjligheten att saker och ting kan vara något annat än svart och vitt. ”Bloggmobbning” heter det när ”den så kladdande(sic!) bloggosfären” försöker påtala att Guillou inte har några som helst problem att ställa sig på integritetskränkningars och dataintrångs (Ponténs replik var ju lite gullig förresten) sida bara det skyddar hans plånbok.

Visst, alla i Bloggosfären är inte så vältaliga eller väluppfostrade alla gånger, men Jan lille… lärde dig din mamma aldrig att man inte skall fara med osanning, du började allt när du slog an tonen på debatten genom att kalla oss tjuvar trots att vi bara är upphovsrättsöverträdare.

Det är som om jag skulle kalla dig facist, trots att du bara är för ett korporativistiskt samhälle där ekonomiska intressen styr staten. Nej vänta nu… jag har redan kallat dig facist.

Joshua_tree disskererar Guillou på ett hedervärt sätt som jag själv inte klarar av då mitt tålamod med Jannes småbarnsfasoner är sedan länge över. Definitivt värt att läsa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: